Atau dengan lebih tepat lagi, ANDA MEMANG TIADA BLOG! Ini memang betul-betul merugikan anda! Anda perlu risaukannya sekarang!

 

Sebab apa saya kata begitu?

Blog adalah salah satu alat pemasaran yang semulajadi berkesan untuk menukar traffik (pelawat) kepada pelanggan (pembeli).

 

Ramai yang kata, "Ala bukan susah pun nak buat blog". Ramai juga yang mengeluh, "Blog aku sampai sekarang tak mendatangkan satu sen pun. Rasa macam buang masa buat semua ni".

 

Tetapi cuba anda lihat bawah ini,

 

 

 

 

 

Apa semua ini?

 

Itulah antara sebab kenapa anda perlu belajar buat blog sekarang!

Sebelum itu mari saya perkenalkan diri...


Apa Faedahnya Pada saya?

Sebab itu saya tak mahu nak berceloteh macam-macam mengenai saya. Apa yang penting saya nak beritahu apa yang bagusnya jika anda menyertai bengkel buat blog ni.

Saya pasti masih ramai lagi diluar sana yang tidak memiliki sebarang blog. Nak buat blog pun tak tau macam mana. Bagaimana nak bermula dan apa yang perlu dikongsikan.

Ramai yang kata, nak buat blog perlu ada idea yang banyak, perlu duduk berjam-jam untuk menulis. Akhirnya blog jadi projek gajah putih.

Namun saya pasti ramai yang bersetuju, blog berpotensi menjadi salah satu corong pendapatan samada pendapatan sambilan ataupun tetap. Dah ramai blogger yang buat duit dengan blog malah dengan pendapatan yang diterima, mereka dapat biayai makan minum harian, perbelanjaan isi rumah, melancong, membeli kenderaan dan aset malah ada juga menjadikan pendapatan ini untuk mengembangkan lagi cabang perniagaan.

 

 

Bila bengkel ini akan diadakan?

 

 

Anda pasti sudah biasa dengan tawaran memukau dari banyak laman web jualan. Namun disini saya tidak akan melakukan itu. Lebih baik saya direct sahaja tanpa berselindung. Ini adalah sesi 1 batch. Saya tak nak buka banyak harga. Jadi saya tetapkan untuk sesi kali ini adalah RM100 seorang peserta.

 

Inilah nilai pelaburan ilmu yang sangat berbaloi untuk anda mulakan langkah mencipta pendapatan pertama anda melalui blog.

 

Saya nak ingatkan,

 

Untuk 1 sesi, bengkel buat blog hanya mampu menampung maksima 30 orang peserta sahaja dalam satu masa. Memandangkan yuran penyertaan yang sangat rendah ini, tiada jaminan untuk kekosongan tempat jika anda membuat bayaran lewat atau hampir pada tarikh bengkel.

 

Terbaik adalah melakukan tempahan dan bayaran sekarang dengan klik pada butang di bawah.

 

 

Jaminan wang dikembalikan jika anda mendapati ilmu yang saya kongsikan ini tidak memberi sebarang manfaat kepada anda selepas anda praktikkan selama 365 hari.

 

P.s: Nilai RM100 itu sangat penting bagi sesiapa sahaja. Alangkah bijaknya anda jika menggunakan nilai RM100 ini untuk pelaburan ilmu berbanding berbelanja kepada tempat yang tidak sepatutnya.

 

P.p.s: Inilah waktu terbaik untuk anda tambahnilai diri anda dengan ilmu yang bermanfaat. Daftar sekarang